+36 30 216 1694

Szedd Magad! AKCIÓ

Munkalehetőség!

Szedd magad!

Cefre akció!

 

Cefrebarack, akár már 150 Ft/kg-os áron elérhető!

(Részletek a Termékek kategóriában, a Normál cefre  leírásban)


Szedd magad!

Sok vásárlónk korábbi kérésének engedve, 2019-ben ismét lehetőséget biztosítunk a saját célra történő lekvár, illetve cefre alapanyag megszedésére.

Annak érdekében, hogy ezt tervszerűen tudjuk megvalósítani és ne fordulhasson elő, hogy sokan hiába jöjjenek, mert az éppen megfelelően megérett gyümölcs elfogyott, vagy pedig, ha annyi vásárló érkezik egy adott időpontban, hogy nem tudjuk megfelelő módon elkülönített területet biztosítani a szedők számára, ezért bizonyos szabályokat be kell tartani.

Általános szabályok:

A Szedd magad!  akció keretén belül,  az autókat a gyümölcsösben a kerítésen belül hagyhatják.

Amennyiben saját ládákat, kosarakat hoznak, azokat a szedés előtt lemérjük, majd a munka befejeztével lemérjük és a fizetés után távozhatnak a gyümölcsösből. 

Akik cefre barackot szednek, azok csak a fa aljáról szedhetik fel a gyümölcsöt.  

Célszerű előre bejelentkezni és időpontot kérni a szedésre.  Ebben az esetben  tervezni lehet, a szedés időpontját. Kérjük, hogy a mellékelt adatlapot szíveskedjenek kitölteni és azt részünkre visszaküldeni, hogy a sorrendiséget, illetve a szedési időpontot, lehetőség szerint igényeiknek megfelelően tudjuk elkészíteni.

A szedés menete:

1.)  Lehetőség szerint min. 1 nappal a szedés előtt, kiértesítjük a  jelentkezőket a szedés pontos idejéről. Akik a jelentkezési lapon bejelölték, hogy bármikor el tudnak jönni hozzánk megszedni a gyümölcsöt, 1-2 órán belül, ha felhívjuk őket, akkor náluk ez értelemszerűen bármilyen értesítési időpontot is jelenthet.  Így szervezés, barackérés szempontjából nagyobb a mozgásterünk és előbbre is kerülhetnek a sorban.

3.)  Megérkezés a gyümölcsösbe, parkolás az erre a célra kijelölt helyre. 

4.)  Be kell jelentkezni az elárusítóhelyen lévő személynél, ahol felveszik majd a szükséges adatokat.

5.)  Az árusításnál levő alkalmazott megmutatja egy nagy méretű térképen, hogy melyik sorban és a sor melyik részén szedhetik majd a gyümölcsöt, vagy továbbirányítja Önöket, ha azon a részne már nincs olyan barack, amit fel lehetne szedni megfelelő minőségű alapanyagnak.  

7.)  Az étkezési gyümölcs szedésének menete.

Mielőtt  a szedésre kijelölt részen a fákról megkezdenék a gyümölcs szedését és ládákba rakását, kérjük, hogy az esetlegesen a fa alatt található barackot a fa tövéhez szíveskedjenek összerakni, mert azt még szeretnénk cefre céljára felhasználni.  A szedés közben ügyelni kell arra, hogy ágakat ne törjenek le, és a fára felmászni nem szabad! Ami gyümölcs munka közben leesett és nem pakolják be, akkor azokat a fák alá, a fa törzséhez egy kupacba kérjük összeszedni, hogy a szállítójárművek ne tapossák bele a földbe.

8.) A cefre barack szedésének menete

Csak a kijelölt helyen, és csak a földről lehet a cefrének való barackot szedni, a hozott szállító-tároló edényben. A fák alól minden barackot össze kell szedni, amire nincs szükségük, azt a fák törzséhez egy kupacba be kell rakni!

9.) A szedés befejezése

Amikor készen vannak a munkával, akkor jelzik az ott tartózkodó alkalmazottunknak, vagy az elárusítóhelyen lévő személynek, hogy készen vannak és ezt követően kerül sor a mázsálásra, mérésre.  A fizetés után, igény suzerint, nyugtát, vagy számlát kapnak. 

10.) Fizetés módja

Fizetni, csak készpénzben és forintban tudnak. Kérjük, hogy ennek tudatában, készüljenek és jöjjenek hozzánk vásárolni! Amennyiben számlát szeretnének kérni, akkor azt időben jelezzék az elárusítóhelyen levő alkalmazottunknak, hogy ne kezdje el véletlenül addig már, a nyugta kiállítását..

11.) Bepakolás és távozás

A fizetést követően a megszedett gyümölcsöt az autójukhoz vihetik, ott átpakolhatják a saját edényeikbe, a mi ládáinkat visszaadják, majd elhagyhatják az ültetvény területét.

„Szedd Magad!” kajszibarack akció tájékoztatója

Jelentkezési űrlap letöltése.

A kitöltött űrlapot: budaycsaba@hotmail.com - email címre kérem elküldeni!