+36 30 216 1694

Szedd Magad! AKCIÓ

Munkalehetőség!

Pálinka alapanyag, cefre

Sokak számára fontos a kajszibarack, vagy más néven sárgabarack egy másik típusú felhasználása. Ez pedig a nagy népszerűségnek örvendő Barackpálinka. Annak érdekében, hogy a barackpálinka is megfelelő ízű és illatú legyen, nagyon fontos, milyen gyümölcsből készítjük. Elfogultság nélkül kijelenthetjük, a magyarországi kajszifajták ízvilága összehasonlíthatatlanul jobb a ma elterjedőben lévő egyéb fajtáknál. Természetesen ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, még sok egyéb dolog kell hozzá.


A termék nettó ára :
240 Ft.


A termék részletes ismertetője

Mag nélküli cefre akció!

A cefre alapanyag ebben a formájában már nem igényel mást, mint megfelelő helyen való tárolást és a forrási időszak alatti kezelést. A nem kis munkát igénylő magozástól tehermentesítve vannak vásárlóink. Egy átlagos 120 l-es hordóba kb. 110 kg súlyú tiszta, mag nélküli cefre fér bele. Azoknál a szeszfőzdéknél ahol 400 l-es körüli üstökben főzik ki a pálinka alapanyagot, 3 db ilyen hordó cefre mennyiségre van szükség ahhoz, hogy egy főzetet el tudjanak készíteni. Ma azonban sokan már maguk is vásárolnak párlatkészítő berendezéseket, melyeknek űrtartalma többnyire ennél kisebb. Nekik, értelemszerűen egy főzet lefőzéséhez kevesebb mennyiség is elegendő.

Fontos!

A mag nélküli cefre elszámolása a következőképpen történik:
Megrendeli a kívánt mennyiségű cefrét, amelyet lemérés után 250 Ft-al, mint a normál cefre esetén. Ehhez jön még a 40 Ft/kg szállítási, magozási, feldolgozási költség. A kettő összege adja ki a teljes vételárat, amely összesen 290 Ft.
Ennek a terméknek a vásárlása, csak előzetes megbeszélés és rendelés alapján lehetséges.
Amennyiben nem tudják, vagy nem akarják megvárni vásárlóink a termék kimagozását, akkor ebben az esetben kérhetik, hogy ezt mi már korábban végezzük el. Így mi mindig a megrendelt mennyiséget maggal számítjuk, mint a leírásban is szerepel és a magozás után fennmaradt mennyiséget adjuk át vásárlóink számára. Ugyanakkor ez mindenképpen bizalmi kérdés, hiszen a termék mennyisége mindenképpen kevesebb lesz hozzávetőlegesen 10-12%-al, mint a magos cefrének. A vitás helyzetek elkerülése érdekében ismételten felhívom vásárlóink figyelmét arra, hogy ezen információk ismeretében döntsenek arról, maggal kérik-e a cefrét, vagy mag nélkül!
A mag nélküli cefre vásárlása esetén a terméket a kiértesítést követően néhány órán belül el kell szállítani, mivel a homogén anyagnak köszönhetően a forrás, szinte azonnal beindul! A megvásárolt mennyiségnél min. 50%-al több szállítóedény szükséges, amennyiben hosszabb távra (kb. 30 km) szállítják! Fontos a szállítási időpont egyeztetése.
Cefre elszállítását mindenkinek magának kell megoldani. Házhozszállítást nem vállalunk!

Ár: 240 Ft.
A termék nettó ára :
320 Ft.


A termék részletes ismertetője

Az Extra cefre rendelésének lehetősége 2019 július 15-i nappal befejeződött!

Különös gonddal válogatott gyümölcs, többnyire közvetlenül a fáról szedve. Minősége és ára a baracklekvár alapanyagáéhoz áll közelebb.
Ezt a terméket mag nélkül értékesítjük! Ennél a terméknél a kimagozás költsége már benne van az árban!
A vásárlás csak előzetes egyeztetés, illetve rendelés után lehetséges !
Cefre elszállítását mindenkinek magának kell megoldani! Házhoz szállítást nem vállalunk!

Súly: 1 kg
Ár: 320 Ft.
A termék nettó ára :
200 Ft.


A termék részletes ismertetője

Olcsóbban vásárolhatja meg a normál cefrét 200 kg feletti mennyiség esetén, mint 2 éve!

Gondosan válogatott barack, a jó cefre alapanyaga. Napi három alkalommal, a reggeli szedés előtt, a délelőtti szedés után, illetve este, a délutáni szedés után gyűjtjük be a cefre alapanyagot. Ezáltal megóvjuk attól, hogy a túlérett barackok már a földön erjedésnek induljanak és a talaj felszínén található, káros baktériumok közvetlenül találkozzanak a gyümölccsel. Amennyiben az időjárási viszonyok ezt mégis elkerülhetetlenné tennék, akkor a barackokat egy tisztító mosásnak vetjük alá, hogy a fent említett folyamatok ne következhessenek be. A vásárlás csak előzetes egyeztetés, illetve rendelés után lehetséges !
Cefre elszállításáról mindenkinek magának kell gondoskodni!

Súly: 1 kg
Ár: 200 Ft.