+36 30 216 1694

Szedd Magad! AKCIÓ

Munkalehetőség!

Pálinka alapanyag, cefre

Sokak számára fontos a kajszibarack, vagy más néven sárgabarack egy másik típusú felhasználása. Ez pedig a nagy népszerűségnek örvendő Barackpálinka. Annak érdekében, hogy a barackpálinka is megfelelő ízű és illatú legyen, nagyon fontos, milyen gyümölcsből készítjük. Elfogultság nélkül kijelenthetjük, a magyarországi kajszifajták ízvilága összehasonlíthatatlanul jobb a ma elterjedőben lévő egyéb fajtáknál. Természetesen ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, még sok egyéb dolog kell hozzá.


A termék nettó ára :
500 Ft.


A termék részletes ismertetője

A cefre alapanyag ebben a formájában már nem igényel mást, mint megfelelő helyen való tárolást és a forrási időszak alatti kezelést. A nem kis munkát igénylő magozástól tehermentesítve vannak vásárlóink. Egy átlagos 120 l-es hordóba kb. 110 kg súlyú tiszta, mag nélküli cefre fér bele. Azoknál a szeszfőzdéknél ahol 400 l-es körüli üstökben főzik ki a pálinka alapanyagot, 3 db ilyen hordó cefre mennyiségre van szükség ahhoz, hogy egy főzetet el tudjanak készíteni. Ma azonban sokan már maguk is vásárolnak párlatkészítő berendezéseket, melyeknek űrtartalma többnyire ennél kisebb. Nekik, értelemszerűen egy főzet lefőzéséhez kevesebb mennyiség is elegendő.

Fontos!

A mag nélküli cefre elszámolása a következőképpen történik:
Megrendeli a kívánt mennyiségű cefrét, amelyet lemérés után 250 Ft-al, mint a normál cefre esetén. Ehhez jön még a 40 Ft/kg szállítási, magozási, feldolgozási költség. A kettő összege adja ki a teljes vételárat, amely összesen 290 Ft.
Ennek a terméknek a vásárlása, csak előzetes megbeszélés és rendelés alapján lehetséges.
Amennyiben nem tudják, vagy nem akarják megvárni vásárlóink a termék kimagozását, akkor ebben az esetben kérhetik, hogy ezt mi már korábban végezzük el. Így mi mindig a megrendelt mennyiséget maggal számítjuk, mint a leírásban is szerepel és a magozás után fennmaradt mennyiséget adjuk át vásárlóink számára. Ugyanakkor ez mindenképpen bizalmi kérdés, hiszen a termék mennyisége mindenképpen kevesebb lesz hozzávetőlegesen 10-12%-al, mint a magos cefrének. A vitás helyzetek elkerülése érdekében ismételten felhívom vásárlóink figyelmét arra, hogy ezen információk ismeretében döntsenek arról, maggal kérik-e a cefrét, vagy mag nélkül!
A mag nélküli cefre vásárlása esetén a terméket a kiértesítést követően néhány órán belül el kell szállítani, mivel a homogén anyagnak köszönhetően a forrás, szinte azonnal beindul! A megvásárolt mennyiségnél min. 50%-al több szállítóedény szükséges, amennyiben hosszabb távra (kb. 30 km) szállítják! Fontos a szállítási időpont egyeztetése.
Cefre elszállítását mindenkinek magának kell megoldani. Házhozszállítást nem vállalunk!

Ár: 500 Ft.
A termék nettó ára :
100 Ft.


A termék részletes ismertetője

Cefre kimagozása, időpont egyeztetés után, és amennyiben a kapacitásunk lehetővé teszi, azon vásárlóink számára elérhető 2021-ben, akik Szedd magad akció keretében szedték meg a barackot.

Súly: 1 kg
Ár: 100 Ft.
A termék nettó ára :
420 Ft.


A termék részletes ismertetője

Gondosan válogatott barack, a jó cefre alapanyaga. Napi három alkalommal, a reggeli szedés előtt, a délelőtti szedés után, illetve este, a délutáni szedés után gyűjtjük be a cefre alapanyagot. Ezáltal megóvjuk attól, hogy a túlérett barackok már a földön erjedésnek induljanak és a talaj felszínén található, káros baktériumok közvetlenül találkozzanak a gyümölccsel. Amennyiben az időjárási viszonyok ezt mégis elkerülhetetlenné tennék, akkor a barackokat egy tisztító mosásnak vetjük alá, hogy a fent említett folyamatok ne következhessenek be. A vásárlás csak előzetes egyeztetés, illetve rendelés után lehetséges !
Cefre elszállításáról mindenkinek magának kell gondoskodni!

Súly: 1 kg
Ár: 420 Ft.