+36 30 216 1694

Szedd Magad! AKCIÓ

Munkalehetőség!A termék nettó ára :
0 Ft.


A termék részletes ismertetője

Mag nélküli cefre akció!

A cefre alapanyag ebben a formájában már nem igényel mást, mint megfelelő helyen való tárolást és a forrási időszak alatti kezelést. A nem kis munkát igénylő magozástól tehermentesítve vannak vásárlóink. Egy átlagos 120 l-es hordóba kb. 110 kg súlyú tiszta, mag nélküli cefre fér bele. Azoknál a szeszfőzdéknél ahol 400 l-es körüli üstökben főzik ki a pálinka alapanyagot, 3 db ilyen hordó cefre mennyiségre van szükség ahhoz, hogy egy főzetet el tudjanak készíteni. Ma azonban sokan már maguk is vásárolnak párlatkészítő berendezéseket, melyeknek űrtartalma többnyire ennél kisebb. Nekik, értelemszerűen egy főzet lefőzéséhez kevesebb mennyiség is elegendő.

Fontos!

A mag nélküli cefre elszámolása a következőképpen történik:
Megrendeli a kívánt mennyiségű cefrét, amelyet lemérés után 250 Ft-al, mint a normál cefre esetén. Ehhez jön még a 40 Ft/kg szállítási, magozási, feldolgozási költség. A kettő összege adja ki a teljes vételárat, amely összesen 290 Ft.
Ennek a terméknek a vásárlása, csak előzetes megbeszélés és rendelés alapján lehetséges.
Amennyiben nem tudják, vagy nem akarják megvárni vásárlóink a termék kimagozását, akkor ebben az esetben kérhetik, hogy ezt mi már korábban végezzük el. Így mi mindig a megrendelt mennyiséget maggal számítjuk, mint a leírásban is szerepel és a magozás után fennmaradt mennyiséget adjuk át vásárlóink számára. Ugyanakkor ez mindenképpen bizalmi kérdés, hiszen a termék mennyisége mindenképpen kevesebb lesz hozzávetőlegesen 10-12%-al, mint a magos cefrének. A vitás helyzetek elkerülése érdekében ismételten felhívom vásárlóink figyelmét arra, hogy ezen információk ismeretében döntsenek arról, maggal kérik-e a cefrét, vagy mag nélkül!
A mag nélküli cefre vásárlása esetén a terméket a kiértesítést követően néhány órán belül el kell szállítani, mivel a homogén anyagnak köszönhetően a forrás, szinte azonnal beindul! A megvásárolt mennyiségnél min. 50%-al több szállítóedény szükséges, amennyiben hosszabb távra (kb. 30 km) szállítják! Fontos a szállítási időpont egyeztetése.
Cefre elszállítását mindenkinek magának kell megoldani. Házhozszállítást nem vállalunk!

Cikkszám: 296
Ár: 0 Ft.