+36 30 216 1694


A termék bruttó ára :
280 Ft.


A termék részletes ismertetője

A cefre alapanyag ebben a formájában már nem igényel mást, mint megfelelő helyen való tárolást és a forrási időszak alatti kezelést. A nem kis munkát igénylő magozástól tehermentesítve vannak vásárlóink. Egy átlagos 120 l-es hordóba kb. 110 kg súlyú tiszta, mag nélküli cefre fér bele. Azoknál a szeszfőzdéknél ahol 400 l-es körüli üstökben főzik ki a pálinka alapanyagot, 3 db ilyen hordó cefre mennyiségre van szükség. Ma azonban sokan már maguk is vásárolnak párlatkészítő berendezéseket, melyeknek űrtartalma sokszor ennél kisebb. Nekik nyilvánvalóan az ahhoz szükséges cefremennyiség is elegendő.
Fontos!
A termék feltüntetett ára megtéveszthető lehet, ezért olvassák el figyelmesen az ehhez tartozó magyarázatot!!!

A mag nélküli cefre elszámolása a következőképpen történik:
Megrendeli a kívánt mennyiségű cefrét, amelyet lemérés után 230 Ft-al kiszorzunk, mint a magos cefre esetén kiszorozzuk. Ehhez tartozik még a 30 Ft/kg szállítási, magozási, feldolgozási költség. A kettő összege adja ki a teljes vételárat, így jön ki a végén a 260 Ft-os ár. Mivel a mag kivételre kerül, ezért a végleges tiszta súly, kevesebb lesz, mint amennyi az első mérésnél volt. A súlycsökkenés a mag mennyiségétől és súlyától változik.

Ennek a terméknek a vásárlása, csak előzetes megbeszélés és rendelés alapján lehetséges.
A mag nélküli cefre vásárlása esetén a terméket a kiértesítés után néhány órával el kell szállítani, mivel a homogén anyagnak köszönhetően a forrás,szinte azonnal beindul! A megvásárolt mennyiségnél min. 50%-al több szállítóedény szükséges, amennyiben hosszabb távra (kb. 30 km) szállítják! Fontos a szállítási időpont egyeztetése.
Cefre elszállítását mindenkinek magának kell megoldani. Házhozszállítást nem vállalunk!

2018-ban bekövetkezett 100%-os fagykár miatt, ez a fajta sem rendelhető!

Cikkszám: 296
Ár: 280 Ft.